Makelaardij

Onze makelaardij diensten:

Het verkopen van een woning

Het verkopen van een woning of ander object doet men niet zomaar en vaak gaat zo'n beslissing met emoties gepaard. Een woning waar bijvoorbeeld jarenlang in is gewoond zit meestal vol herinneringen waarvan afscheid genomen wordt. Het spreekt voor zich dat wij van Brakus Makelaardij & Consultancy ook aan dit aspect aandacht geven om de verkoop zo prettig mogelijk te laten verlopen. Belangrijk daarbij is dat de opdrachtgevers goed weten wat ze kunnen verwachten.

Uw persoonlijke wensen en ideeën!

Samen met u nemen we het verkoopplan door en wijzigen het aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën! De behaalde resultaten in de afgelopen jaren hebben bewezen dat mijn verkoopplan garant staat voor geslaagde transacties.

Het aankopen van een woning

Overal deskundig in zijn bestaat niet meer en zelf een huis aankopen brengt een steeds groter risico met zich mee. Deskundigheid is een vereiste! Als gerenommeerd en professioneel makelaar weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en kennen de valkuilen en de trucs.

Uw ideale droomhuis

Wij gaan absoluut niet over één nacht ijs en begeleiden u als cliënt van het eerste intakegesprek tot en met de definitieve ondertekening van het koopcontract. Desgewenst verzorgen we een deskundig rapport over de bouwkundige status van het onroerend goed. En zijn er nog vragen na aankoop? U kunt altijd bij ons terecht.

Wij zijn er voor u!

Zoekt u een woning of wilt u zich oriënteren? U kunt bij ons terecht voor:

  • Opname in ons zoekersysteem. U wordt dan geheel vrijblijvend geïnformeerd over alle woningen die bij ons in de verkoop komen en aan uw wensen voldoen. Aan deze mogelijkheid zijn geen kosten verbonden.
  • Advies en bemiddeling bij de aankoop indien u zelf een woning op het oog heeft, maar alleen de stap niet aandurft.
  • Een complete zoekopdracht naar uw ideale droomhuis via alle zoekkanalen die Brakus Makelaardij ter beschikking staan.