Verzekeringen

Voor persoonlijke service en kwaliteit!

Na een periode van voorbereiding is het dan zover! Medio augustus 2008 start Toon Brakus Makelaardij in Rijswijk ZH, een eigen makelaarskantoor in Rijswijk ZH, gefundeerd op zijn jarenlange ervaring in de makelaardij en de financiële dienstverlening.

Het afgelopen jaar is hij werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer en makelaar binnen een NVM Makelaarskantoor en daarvoor als zelfstandig ondernemer makelaar binnen een franchiseformule. Alwaar hij een onderscheiding ontving voor zijn prestaties binnen de makelaardij! Na de afgelopen 3,5 jaar in Rijswijk ZH actief te zijn geweest als makelaar, is de regio Haaglanden voor hem dan ook bekend gebied.

Aankopen, verkopen, huren, verhuren van woningen en bedrijfspanden, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Brakus Makelaardij op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven.

Opdrachtgevers mogen er rekenen op persoonlijke aandacht. Als kleine onderneming zeer flexibel en in staat uw belangen optimaal te dienen. Geen 9-5 mentaliteit, afspraken buiten kantoortijden en op zaterdag zijn voor ons geen enkel probleem. U kunt bij ons terecht voor: - Aankoopbemiddeling; - Verkoopbemiddeling; - Verhuurbemiddeling; Aanhuurbemiddeling; - Verstrekken energielabel woning; - Bouwkundige keuring; - Taxaties; - Financieel advies; - Zakelijke adviezen.

Geen tijd? Toon Brakus komt eventueel ook ‘avonds bij u thuis voor een gratis waardebepaling van uw woning of bespreking van een op uw persoonlijke situatie gesneden advies bij de aan of verkoop van uw woning. Wij werken met een zeer actieve en succesvolle marketingformule. Voor de beste prijs met de minste overlast binnen de afgesproken verkoopperiode.

Voor een rustig gesprek met voldoende privacy kunt u een afspraak maken op ons kantoor aan de, Lindelaan 93, 2282 EP te Rijswijk ZH, telefoonnummer 06.43016705.

KvK-nummer:020844440
BIC RABO NL2U
IBAN NL19 RABO 0341 0917 74